Digitalisaation toteutuksia

Digitalisaation toteutuksia Suomessa

 

Case: Verkkokauppa.com Oy

Verkkokauppa.com on Suomen tunnetuin ja vierailluin verkossa toimiva vähittäiskauppa. Yhtiö myy tietotekniikkaa, viihde-elektroniikkaa, lelu-, peli-, urheiluja lastenhoitotuotteita sekä asennuspalveluita. Yhtiö on perustettu 1992 ja sillä on kolme jättimyymälää, joissa on tarjolla yli 50 000 tuotenimikettä.

Case: Ifolor Oy

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja.

Case: Kemppi Group Oy

Kemppi on maailman johtavia kaarihitsauslaitevalmistajia ja tuottavan hitsauksen ratkaisuntarjoajia. Kempillä on tuontantolaitoksia Suomessa (2) ja Intiassa (1), toimipisteitä 16 maassa sekä henkilöstöä yli 600 työntekijää.

Case: Suomen Asiakastieto Oy

Suomen Asiakastieto Oy on yksi Suomen johtavista yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalvelujen toimittajista Suomessa. Asiakastieto auttaa yrityksiä tehostamaan päätöksentekoprosesseja ja asiakkuuksien hallintaa automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla..