Microsoft Office 365

Microsoft Office365 -ratkaisu kiteytetysti.

Valitse haluamasi palvelupaketti:

Ei kannata hankkia sellaista mitä ei tule käyttämään taikka sellaista, mistä maksaa turhaan.

Tietotekniikka ja käytettävät viestintävälineet ovat juuri käyttötarpeittenne mukaisia - sellaisia kuin itse haluatte.

 TILAA OHJELMISTOESITTELY TÄSTÄ

BUSINESS    ESSENTIALS    -PALVELUPAKETTI

Tässä kokonaisuudessa on Microsoft Office365 -sähköpostitili organisaatiosi omalla domain -nimellä varustettuna (sähköpostitilin nimi on esimerkiksi muotoa etunimi.sukunimi@yritys.fi). Sähköpostitilin postilaatikossa on runsaasti tilaa viesteille - aina 50 gigatavuun asti (tila ei todellakaan heti täyty).

Lisäksi palvelupakettiin kuuluu yhden teratavun (20 kertaa suurempi tallennustila kuin viesteille varattu 50 gigatavua) tallennustila organisaatiosi dokumenteille tai vaikkapa valokuville.

Business Essential -palvelupakettiin kuuluu myös videoneuvottelutoiminnot. Tämä palvelupaketti sopii sellaiselle organisaatiolle, jolla on jo hankittuna esim. MS Office -ohjelmistot työasemilleen.

BUSINESS   PREMIUM  -PALVELUPAKETTI

Tässä laajemmassa kokonaisuudessa on yllä mainitun Microsoft Office365 -sähköpostitilin, tiedostojen ja valokuvien tallennustilan ja videoneuvottelumahdollisuuden lisäksi Microsoft Office -ohjelmisto (Word -tekstinkäsittely, Excel -taulukkolaskenta, PowerPoint -esitykset) mukana. MS Office -ohjelmistot voidaan asentaa PC- ja/tai Mac -tietokoneille sekä taulutietokoneille eli tableteille.

Tämä palvelupaketti sopii sellaiselle organisaatiolle, jolla ei ole työasemalleen asennettua Microsoft Office -ohjelmistoa. Lisäksi tämän paketin hankintaa puoltaa se, että MS Office -ohjelmistoista on aina saatavilla se modernein versio (mikäli viimeisimmän ohjelmistoversion käyttäminen katsotaan työn tekemisen kannalta tärkeäksi asiaksi).