Uutiset

Smartphone Solutions Uutiset  -  ajatuksia ja keskusteluita Suomesta sekä maailmalta

   Digitalisaatio myllertää maailmaa, mutta Suomella ei pitäisi olla hätää. Suomi on nimittäin ykkösmaa maailmassa, kun vertaillaan maiden valmiuksia digitaalisuuden hyödyntämiseen.

   Tuoreen Market Vision tutkimuksen mukaan yli puolet suomalaisista yrityksistä ei usko digitalisaation koskevan heitä.

  Esityksessa oleva lakiehdotus arveluttaa ja pelottaa Piilaakson yhtiöitä.

  Myös suosittu WhatsApp -pikaviestisovellus saattaa joutua kiistoihin Yhdysvaltain viranomaisten kanssa.

  HS 03.02.2016: Salasanoja pitää muistaa jopa satoja. F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen, Husin psykiatriakeskuksen neurologian erikoislääkäri Kati Juva ja Viestintäviraston tietoturva-asiantuntija Ilkka Sovanto kertovat omat niksinsä..


  Tutkimus: Vain viidennes suomalaisista pörssiyhtiöistä pitää asiakaskokemusta strategisesti merkittävänä.


  Tietoviikko 19012016: Digibisnesten, iot:n ja kyberiskujen myötä yrityksiin on tullut uudenlaisia it-johtajia. CDO:t, CSO:t ja CISO:t ovat tuoneet omat mausteensa it-soppaan. Selvää kuitenkin on, että koko it:n johtaminen pysyy tukevasti tietohallintojohtajien käsissä.


  Tietoviikko 01122015: Jos yritys on panostanut markkinointiin ja kiinnostunut asiakkaastaan, se on luonut edellytykset saavuttaa saavutettavissa oleva potentiaali. Hyvin strategista. Ei lainkaan temppuilua.


  Jos yritys on panostanut markkinointiin ja kiinnostunut asiakkaastaan, se on luonut edellytykset saavuttaa saavutettavissa oleva potentiaali. Hyvin strategista. Ei lainkaan temppuilua.


  Yritysten innokkaasti aloittamat liiketoimien digitalisoinnin hankkeet törmäävät heti alkuhuuman hälvettyä usein matalapaineeseen, jossa muutoksen vauhti hyytyy ja tekijöiden into laantuu. Bisneksen digitaalinen siirtymä on tämän päivän hypetyksen ykkösilmiö. Kuitenkin moni digibisneksestä haaveileva yritys törmää tuoreeltaan moniin esteisiin, joita tutkimusyhtiö Everest Group kutsuu digitaaliseksi matalapaineeksi (digital drought). Lue lisää tästä aiheesta.